lauantai 4. kesäkuuta 2011

Kuvia kuluneelta viikolta, laatoituksia, kattopanelointeja, ulkomaalausta jne.

 Kodinhoitohuoneen peräseinä sai halppislaatat niskaansa, elikäs Starkin 12 euron/neliö laattaa sinne laitettiin. Tuo laatta on siis mattapintainen valkea laatta ja sauma-värinä valkea. Kodinhoitohuoneen tuolle seinälle on tulossa nurkasta lähtien kuivauskaappi, pesutorni ja oven puolelle reunaan pesuallas, joten kovin paljon tuo seinä ei tule näkymään edes.
 Alakerran kylppärin toinen "patti". Kylppärin laatoitukset ovat tosi siististi ja kauniisti tehty meidän (ja vierailijoidenkin) mielestä. Voin suositella laatoittajaammekin, jos joku sellaista kaipailee..

 Ei enää niin hassun värinen talo, kun yläosakin on alkanut saada väriä pintaan. Toivottavasti kukaan ei enää luule tätä väriä pohjamaaliksi..

 Pikku-ukkeleille pitää aina keksiä puuhaa, kyseinen putken pätkä osoittautuikin varsin viihdyttäväksi. Takana oleva valkoinen muovitettu juttu on meijän pääovi, joka saapui viime viikolla. (Se alkuperäinen siis oli ottanut osumaa lähetyksessä eurolavan nauloihin ja oli aika kamalan näköinen).

 Kodinhoitohuoneen/teknisen tilan pääty maalauksen alla.

 Meijän halppistelukattopaneelit, eli Ainola mdf-paneelit Kannustalolta. Olen edelleen ihan tyytyväinen valintaan, vaikka aluksi olinkin aika kovasti sitä mieltä että haluan kunnon puisen paneeli katon.

 Alakerran vessan laatoitettu seinä. Tämä on vielä vähän kesken. Muihin seiniin ei laattaa vessassa tulekaan kuin tähän. Ja tää on Laattapisteen laatta, semmonen ylisaumattava kimallusjuttu. Kuvasta ei ehkä kauheen hyvin saa selvää..

 Kodinhoitohuoneen seinä valmiina, pitäs tohon oveen keksiä joku verho tai sälekaihtimet. Kaikkialla muualla talopakettiinhan on kuulunut nuo kaihtimet ja ovat olleet koko ajan paikoillaan, paitsi ovien ikkunoissa. Mie ainaskin aion nakuilla kodinhoitohuoneessa jatkuvasti, joten sälekaihdin tulee tarpeeseen. Hyviä vinkkejä niiden hankkimispaikasta otetaan myös vastaan!

 Nosturi saapui talolle. Kiitos rakas ystäväni Heikki kun toit sen paikalle! Meijän pikku toyotassa ei ois riittänyt vetämistehot yli 2 tuhatta kiloa painavalle härvelille.

 Pojat saivat maalauksen loppupuoliskolla nosturikyytiä ..

 ...ja silminnähden nauttivatkin siitä!

Ja viimeinen kuva on nimeltään "Huipulla tuulee" ! =)

2 kommenttia:

  1. Ihanasti teidän projekti vaan etenee! Kivalta näyttää! Ja mä kyllä tykkään tuosta talon väristä - mukavan erilainen tässä harmaan eri sävyihin painottuvien talojen maailmassa :)

    VastaaPoista
  2. Talomme väri tuntuu jakavan paljon mielipiteitä! Ei haittaa! Minulle tuo sävy on juuri se oikea, ollaan tosi tyytyväisiä valintaamme. =)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!