sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Taidamme syödä jatkossa ulkona..

Näyttää nimittäin pahasti sille, että ruokapöydän ja tuolien löytäminen ovat toivoton tapaus. Nimittäin kun kriteereinä pöydälle ovat tarpeeksi isot mitat ja joko valkea tai kierrätyspuinen, mielellään ei viiden tonnin hintaluokassa oleva.. Sanon vaan, että on hankalaa. Paikalliset kalusteliikkeet on kierrelty ja etistty ja ei tahdo sitä oikeaa vaan vastaan tulla. Puusepälle en ole saanut aikaiseksi mennä vielä käymään, se lienee se takaportti jos ei muuta keksi (paljonkohan sellainen lysti mahtaakaan maksaa..).

Mies teilasi ajatukseni eriparituoleista + isosta pöydästä. Mutta tänään keskusteltuamme ideasta vielä kerran, hän alkoi vähän lämmetäkin.. Nimittäin sellainen ajatus minulla on, että keräisin sellaisia 40-60 luvun tuoleja kasaan sen vähintään 8kpl ja maalaisin ne sitten samalla valkoisella värillä. Olisi hauska sekalainen seurakunta pöydän ääressä sitten.. Noissa valmistuoleissa on pari ihan ookoo mallia löytynyt, vanhahtavan näköisiä valkeita kyllä. Mutta silti kiehtoisi se ajatus eriparituoleista...

Rottinkituolit eivät ole meidän tyylisiä sisällä. Ulkona olisivat ihan jees kyllä..Mut ei sisällä.. Kauniitahan ne ovat, vaan eivät kovin käytännöllisiä puhtaanapidon kannalta.  Tuota rottinkiakin kun minulle on ehdoteltu tässä..

Ehkäpä jäämme ilman ruokapöytää ja syömme jatkossa muoviselta ulkopöydältä, jota olemme viikonlopun aikana käyttäneet tapetointipöytänä.... (Mie en suostu entisiä ruokailujuttuja viemään uuteen kotiin, koska tiedän niiden jäävän meille muuten ikuisiksi ajoiksi!).

1 kommentti:

 1. Yksi ohje pöydän tekoon..
  http://www.bosch-do-it.fi/bosch-do-it.fi/harrastajat/houseofbosch/6797/houseofbosch.shtml?view=list#go

  ja penkkiin
  http://www.bosch-do-it.fi/bosch-do-it.fi/harrastajat/houseofbosch/6801/houseofbosch.shtml?view=list#go

  eikä tule kalliikisi..

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!