torstai 9. kesäkuuta 2011

Pikkusten nukkariin tuleekin väripilkkusia

Olen suunnitellut tällaista keltaista nordalin retrohenkistä valaisinta pikkumiesten makkariin, kyseiseen makkariin on tulossa myös puuaiheinen tapetti, josta täällä olen kirjoitellutkin jo aiemminkin. Pojille on ostettu myös ihanat ripustuskoukut huoneeseen, sopivasti retrohenkiset ja saman keltaiset kuin valaisin. Ja heidän vaatehuoneestaan on tulossa myös oranssinretronkeltainen. Huoneen pääväri on semmonen harmaanruskea, melko tumma sävy. Ja sängyt ovat mustat rautasängyt (ikean minnen) jotka meillä on jo ennestäänkin. =) Katsotaan millainen sekametelisoppa syntyy.

Taas valokuva epäonnistunut teknisistä syistä. Kamerapuhelimen kameralla on kuvaaminen ihan tyhmää..

3 kommenttia:

 1. Hei! kivoilta kuulostaa lasten väritykset ja tapetti. itsekin mietin tuota puutapettia, mutten tiiä määrääkö se liikaa keltaiseen kaikki.
  meillä yläkerrassa myös yhdes huonees, jopa 3 putkea piilotettavaksi. miten te koteloitte ne?
  meillä varmaan 2 koteloidaan kaappimaisesti ja yksi jää näkysälle...P

  VastaaPoista
 2. Meillä tuo tapetti sitten oli melkoinen veto, kun muuten niin suhteellisen väritöntä ja harmaata linjaa ollaan noudateltu. Mutta livenä kun nähtiin tuo tapetti, niin ei voinut jättää enää ostamatta. Oli niin syötävän söpö. Katsotaan millainen kokonaisuus muodostuukaan!

  VastaaPoista
 3. Meillä muuten ilmastointijutut on pyritty suunnittelemaan niin, ettei kotelointeja tulisi. Kuitenkin kahteen huoneeseen tuli koteloinnit ja edelleenkin pähkäilemme jääkö ne kaapin sisään vaiko ei. Toiseen saattaa tulla liitytaulusysteemi päälle, se on lapsen huoneessa..

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!