tiistai 7. kesäkuuta 2011

Pari pikkujuttua vielä tekemättä... ;)

 Voisin sanoa, että meijän talo kuuluu semmoseen lahkoon kuin Auringon palvojat. Otit kuvia mihin tahansa aikaan päivästä, niin aina tulee aurinko vastaan etkä saa ikinä oikein hyvää kuvaa.. Miten se voi ollakin niin..? No, sisällä auringon valo näyttää hyvälle, tykkään!
 Ulkovesipistoke laitettiin naapurin isäntää varten, hän kun saapi meiltä vettä rakennustyömaallensa jatkossa. Jospa sitä itsekin tulisi käytettyä...

 Läpiviennit tehty ja timpuri jatkaa vielä huomenna ilmastointiputkien läpivientien kanssa..

 Alakerran ylimääräinen huone josta tuleepi valkoinen huone. Tänne on tulossa pystyraitatapetti peräseinälle, muuten paperin valkoiset seinät ja valkoinen liukuovikaappi. Valkoinen vierasvuoteeksi käyvä sohva ja ehkäpä laitan valkoisen työpöydän tänne myös. Kassellaan. =)

 Partsi ja terde. Ihan ykköset.
 Bling bling.. Siellä sitä säihkytään..

 Hormi yläkerran huoneessa. Tämä tulee esikoisen huoneen läpi.
 Meijän aikuisten makkari. Josta tulee pääosin paperin valkoinen. Ja sit tehosteseinässä on kirsikkapuu-tapetti.

 Lasiseinähuone, josta tulee peliluola meille ja jonkun asteinen kakkosolkkari. Tähän huoneeseen on tulossa suuri ikkunalasi ja lasiovi, koska haluamme yläkerran käytävälle luonnonvaloa. Vastapäisissä huoneissa ovien päällä myös lasit.
 Vähän eri vinkkelistä taas, naapuritontin puolelta.
 Ja tämä kuva oli vaan hauska, kun meijän talon katolla on pikkiriikkinen ukkeli. Meijän timpuri. Eikä se ees oo oikeesti noin pieni.
 Kokeilumaalaussuikale. Viereinen seinän kaistale maalattiin ihan kokonaan tuolla hiirenharmaalla. Tuossa vähän kasseltiin, miten nuo hormin kanssa sopivat yhteen.

Päädystä pieni alue vielä maalaamatta, ehkäpä miehen kanssa saadaan se viikonloppuna maalatuksi.

Niin, että mitä ne pari "pikkujuttua" olivatkaan... ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!