tiistai 14. kesäkuuta 2011

Valaisimia Prismasta

Ostin tänään Prisman valikoimasta löytyvät kattokruunut (Solhaga) jotka ovat antiikin valkoiset ja omalla tavallaan "sopivan arkiset", mutta silti kivat meidän ruokailutilaa varten. Säästän kuitin vielä ennen kun käyn kokeilemassa paikan päällä sopiivatko ne sinne tunnelmaan hyvin..

Ja sitten ostin vielä alakerran valkoiseen huoneeseen semmoisen valaisimen, jossa on se kangasjuttu siinä päällä ja niinkun kattokruunu siellä sisällä.. En nyt taida tähän hätään kuvaa juuri siitä tuotteesta löytää.. Löysin jonkun kuvan enkä ole lainkaan varma, onko kyseessä samanlainen valaisin... Mut tuon tapainen. Ja valkeana.

Niin ja tuo pallovalaisin lähti mukaan jo talvella prismasta, se vaan miellytti silmää. En ole ihan varma, laitanko sen Glamourvessaani vai etsinkö sinne vielä jotain muuta..


Ja tässä Prisman valaisimessa oli vaan sitä jotain. Tämä menee vanhimman pojan huoneeseen näillä näkymin. Joskin oisin voinut huolia vaikkapa ruokailutilaankin kaksi tällaista.

3 kommenttia:

 1. Samanlaisia valaisimia olen katsellut itsekkin. Tuo "kalastajanlamppu" on ollut harkinnassa ruokapöydän yläpuolelle ja makkariin tulee luultavasti tuollainen kangasvarjostin "kristalleineen". nim. naapurin rouva

  VastaaPoista
 2. Prismassa on suht edullisia nuo lamput miun mielestä. Aika paljon kiertelin valaisinliikkeitä ja netistä hain juttuja, vaan huonolla menestyksellä.

  VastaaPoista
 3. Muista käydä "hamstraamassa" varastoon noita Philipsin brilliant deco hehkulamppuja; on paljon tyylikkäämpiä kun ne uudet energiansäästölamput. http://firstlight.nl/_clientfiles/artikelen/s_Philips%20kaars%20bentip%20helder_smal.jpg meillon 10 kpl kaapissa jemmassa ja oon prismasta ja abc:n yhteydessä olevasta kodin terrasta viel löytänyt =)

  -Jonna

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!