keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Laminaatit sisällä ja kottikärryt hankittunna

Allekirjoittanut pääsi tänään shoppailemaan rautakauppaan vaihteeksi. Ensinäänkin siellä kesti taas ihan syntisen kauan.. Otin sieltä kokeiluun yhtä valkolakkaa (palkkikokeiluja) ja lujamaalia yhteen seinään sisälle. Meinasin tässä pyhinä yrittää saada maalattua yhden huoneen (joka olisi ollut yhden meidän opiskelijan näyttötutkintohuone, mutta kun on saikulla..) ja kodinhoitohuoneen yhden seinistä vielä. Siihen se lujamaali tulee. Niin lakan ja maalin lisäksi hain meille KOTTIKÄRRIT. Rakentajan kottikärrit. =) Niissä onkin sitten meikäläiselle huomiseksi puuhaa kun ne täytyy kasata. ;)

Laminaatit haettiin tänä iltana isännän kanssa K-Raudasta, niitä oli jotain kuutisenkymmentä pakettia. Osa niistä vietiin suoraan yläkertaan ja osa jäi alakerran vaatehuoneeseen jemmaan. Josko vaikka pyhänseutuna saataisiin aloiteltua laminaattirojekti. Meillä _ei ole_ lastenhoitoapuja nyt viikonvaihteeksi, joten valmiiksi jo kiristää vanne päätä, kun tietää että kaikenlaista pitäisi saada tehtyä ja ei kuitenkaan saa tehtyä juuri mitään. Silloin kun on apuja, niin huomattavasti helpompaa touhuta yhtikäsmitään talolla.

Timpurimme näperteli keittiöön kattopaneeleja, porraskuilun tasoittelujuttuja ja yläkerran katot taisi saada tänään valmiiksi (en tosin käynyt katsomassa niitä tuossa illalla tai en tajunnut katsoa.).

Ihan hyvällä mallilla. Niin joo sähkäri toi minulle vinon pinon valaisimien esitteitä ja katalogeja, joita ajattelin alkaa katsella tänä iltana. Huomenna pitäisi osata vähän sanoa millaista laitetaan, ensiviikolla alkaapi sähkäri laitella kalusteitaan ja ilmeisesti valaisimiakin. Niin ja putkari laittaa ensi viikolla vessanpytyt ja rättipatterit. Hanat meillä on vielä hankkimatta, pitäisi yrittää ensi viikolla ne saada hankittua myös. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!