sunnuntai 22. toukokuuta 2011

kuvia vaan


Yk kylppärin laatta saumattuna, pikkasen mietityttää tuo vaalean harmaa tuon valkoisen laatan kaverina, mutta ehkäpä totun siihen vielä. En keksinyt muutakaan, kun en halunnut samalle seinälle erivärisiä sauma-aineita ja toisaalta en halunnut valkeatakaan tuohon harmaaseen osioon..

Vessan lattia vielä ilman mustaa sauma-ainettaan. Halppis kaivonkansi siellä, saas nähdä tottuuko siihen silmä koskaan kun on sellainen "kiiltävä". Alakertaan tulee mattapintaiset rosteriset.
Olkkaria ylhäältä päin katsottuna.  Meillä on pieni, mutta toivon mukaan tunnelmallinen olohuone. Jossain vaiheessa mittailtiin, että ei kovin paljon ole suurempi nykyisen kotimme olkkarista, mutta hyvin ollaan mahduttu olemaan tässäkin. Kesällä onneksi tuo kuisti voi toimia olkkarin jatkeena. Meillä muuten on yhtä vaille kaikilla perheen jäsenillä kesällä synttäritkin ja kesällä käy enemmän isoja vierasmääriä kyläilemässä kuin talvella.


Pohjamaalijuttuja


Keittiötä eteisen suunnasta katsottuna. Koska keittiömme ei niin tulvi valosta, kuten muut huoneet niin siksipä teimme keittiönkaapeissa täyskäännöksen ja valitsimme ihan jotain muuta kuin alunperin oli tarkoitus.. Mutta tästäpä vielä lisää sitten kunhan ne tulevat ne kaapit.
Keittiö ruokailutilasta päin kuvattuna
Ruokailutilan ikkunat joista tykkään paljon <3 Kuviakin niistä on jo aika monta täällä..
Olkkarin seinää..


Ja olkkarin seinää eri suunnalta..Taustalla ruokailutilaa..


Eteinen..
Kodinhoitohuoneesta keittiöön päin, välissä vaatehuone vasemmalla, oikealla vessa, sitten eteisaula ja musta tuolla keskellä suht takana on leivinuuni, joka on keittiössä. Valo ihan perällä tulee ruokailutilasta.

1 kommentti:

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!