torstai 26. toukokuuta 2011

Kattopaneelit ja listat saapuivat ja tajusimme kauhuksemme tänään erään puuttuvan asian..

Odottamamme kattopaneelit (ainola) ja listat (Aurora) saapuivat tänään, niiden laittaminen alkaa pikimmiten yläkerrassa. Sinänsä aika eksoottinen aika tulla, kun ne tulivat illalla kuuden pintaan.. Nuo kaikki kuljetukset yleensäkin syystä tai toisesta tulevat 15-17 välisenä aikana ja vieläpä yleensä perjantaina. Syystä tai toisesta. Se mistä minä en pidä yhtään on, että asiat saapuvat "viikolla se ja se". Ikinä ei voi tietää mikä päivä se tarkalleen ottaen on ja kun torstaina alat jo huolestua, että noinkohan ne tuleekaan niin perjantaina kun soittelet perään, ne ovatkin juuri tulossa.. Nyt odottelen vielä sitä hormia. Miun laskuopin mukaan sen pitäisi tulla viimeistään huomenna. Jokohan aamulla pitäisi kysellä perään?

Tein tänään löydönkin Starkista, tosin en ole vielä ihan satavarma, että onko se löytö vai hutiostos. Nimittäin aletapeteissa oli valkea "satiiniraitainen" (pystyraidat) tapetti, 17e/rll, ostin sitä kolme rullaa alakerran makkaria ajatellen (josta olisi ajatus tehdä "valkoinen huone"). Tuossa tapetissa arvelluttaa vielä himpun verran se, että noinkohan se sopii yhteen kaikkeen muuhun meillä, kun miun käsittääkseni moiset tapetit eivät ole kovin 50-lukulaisia, joka taas kaikissa muissa valitsemissani tapeteissa on ikäänkuin teemana. Tuo 50-lukulaisuus on ongelmoittanut kyllä esikoispoikani (9v) huonetta, sillä en vieläkään ole keksinyt sinne tarpeeksi omantuntuista, meidän ympäristöömme soveltuvaa ja pojallekin mieleistä tapettia. Noinkohan on tyydyttävä "kalsarikuvioituun" 50-luvunretroa kuvastavaan paperitapettiin, jota olen vähän varuiksi miettinyt vai vieläköhän on mahdollista tehdä löytö? (Niitä tapetteja muuten on aika hartaasti etsittykin..)

Näillänäkymin muutes näyttää sille, että valitsemamme kiuas on Helo Rocher, se isompi malli niistä. Mikäli mikään seikka ei nyt ala sitten kumoamaan sitä pois. Yritetään vielä selvitellä muutamia asioita siitä ja ehdottomasti otetaan vastaan käyttökokemuksia, jos jollain niitä on?!

Ja sitten siihen puuttuvaan asiaan. Nimittäin olemme etsiskelleet ikkunapeltejä, joiden automaattisesti oletimme kuuluvan Kannustalon pakettiin (koska ne kuuluvat useimpiin "alkeellisempiinkin" paketteihin, siis pienemmällä toimitussisällöllä oleviin). Kaikenmaailman törkykasat kävimme läpi ja mistään ei niitä löytynyt, sen sijaan perinnelankun alle tulevat pellityspellit löytyivät kyllä.. Niin soiteltiin sitten Kannustalolle.. Ja eihän ne pirulaiset kuuluneet siihen pakettiin! Ja eikun kiireenvilkkaa soittelemaan, että mistäkös sellaiset saisi ja HETI. Tai ainaskin mahdollisimman pian. Noh, minulle luvattiin ne valmiiksi taiteltuina jne kahden viikon sisällä eräästä paikallisesta peltifirmasta, joka on taas jotain kautta tutuntutuntuttu tai jotain. Onneksi näin. Ensiviikolla tulevat mittailemaan, että minkäköhän laisia niitä sitten pitäisi väännellä meille. Laskin muuten äkkisiltään, että meillä on 23 isoa ikkunaa, kaksi saunanikkunaa, kaksi oven vierelle tehtyä pikkuikkunaa (korkeita mutta kapeita siis), edelleenkin 7 ovea (kynnyspellitykset) ja ja ja.. Siinä kai ne sitten olivatkin. Nimittäin peltiäijälle piti kertoa suunnilleen millaisesta määrästä ikkunoita jne meillä on kyse.

Jotta sillä lailla. Homma etenee, pohdittavia asioita riittää.. Ja mikä parasta; Sain miehen takaisin kotiin työreissusta ja näyttäisi sille, että pelkällä yökipulääkityksellä selvitään nyt tuon pienimmäisen potilaan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!