tiistai 31. toukokuuta 2011

Vapaa alkaa huomenna, työt eivät lopu koskaan..
Latailin tänne aika paljon kuvia, mutta syystä tai toisesta ne eivät meinaa aueta tähän.... Outo homma. Joka tapauksessa alkanut viikko on ollut työntäyteinen ja paljon onkin saatu tehtyä. Uunimies kävi maanantaiaamuna saumaamassa uunin ja laittamassa luukut paikoilleen, yläkerrassa kattopanelointia aloitettu ja huomenna saa seinät väriä vihdoinkin pintaan (sisällä siis), olen saanut värikartat valmiiksi, joskin vielä on vaatehuoneiden ideat hautumassa, pikkusten vaatehuoneesta tuli hyvin vahvasti retrohenkisen oranssi! (Ja mies ei vielä tiedä tätä..)

Alakerran kylppärin seiniä saumattu tänään ja pattikin laatoitettu kaiken tuskailun päätteeksi. Lasiliikkeen mies kävi ottamassa mittoja, ylös kun on tulossa kolmeen kohtaan lasijuttuja ja alas saunaan se lasijuttu, lasinen liukkari kodinhoitohuoneeseen ja sitten vielä keittiöön välitilanlasit. Unohdinkohan vielä jonkun...? Joka tapauksessa ne ovat nyt tilattu ja mittailtu.

Timpurimme on naputellut huovat yläkerran parvekkeelle ja jotain muita ulkohommia tehnyt, en nyt ala erittelemään ihan kaikkea.. Kiireessä kirjoitan, joten en nyt sen enempää. Paitsi että:

MINULLA ALKAA HOITOVAPAA HUOMENNA! Jeeee. Ja pojilla piiiiiiittkälle syksyyn menevä kesäloma (paitsi tietty koulukaisella ei ihan vielä ala, eikä kovin pitkälle syksyyn jatku). Mut ajatuksissa ois yrittää saada kotia laiteltua tämän vapaan aikana. Todellsita vapaatahan se on neljän muksun kanssa, niinkun kaikki lapselliset tietää varmasti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!