tiistai 3. toukokuuta 2011

Lukon rassaaja kävi ja päivän muut tapahtumat


Tänään siis kävi The Lukkoasentaja meillä ja laitteli oviin lukot (paitsi siihen vaurioituneeseen ulko-oveen josta edelleen odottelen reklamaation jälkeen "vastausta" Kannustalolta). Meille siis tuli Abloy Sento-avaimet (ja lukot). Pääovelle vähän järeämpi kahva oveen kuin näissä muissa, ruokailuerkkeriin ja yläkerran partsille tuollaiset pelkällä vääntösalvalla olevat systeemit, olkkariin, kodariin, pääovelle ja tekniseen tilaan sit tavalliset lukot, tai no tekniseen tilaan tili sellainen putkisysteemi lisäksi. Olen erittäin tyytyväinen siihen, että valitsin nuo kromiset kahvat enkä satiinisia. Itseasiassa lukkomies kertoikin, että nämä ovat kestävemmät ja säilyvät pidempään hyvänä kuin mitkään "pinnoitetut".  Ihan jees.

Palkkasimme myös laatoittajan tänään, vakuutusasiat hänelle selvittelin ja ne on kunnossa. Sähkömies kävi taas muutamia juttuja laittelemassa, muunmuassa poreammeen pistokkeen (joka ei ihan iisijuttu sitten ollutkaan..) ja alakerran vessan systeemit (joita viimeyönä pikkutunneille asti mietittiin ja suunniteltiin).
Ja miun maalauskaveri soitteli tänään ja kyseli hommia, ehkäpä hän tulee loppuviikosta tai ensiviikolla jatkamaan maalauksia miun kanssa, kunhan säät hieman paranesivat.

Myös talosta puuttuva kattoasia on edennyt. Siitä en uskalla hiiskahtaakaan ennen kun asia on selvä. =)

Huomenna käyn hakemassa märkätilatasoitteet, primerit, kiinnityslaastit ja teen laatoista tilauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!