tiistai 24. toukokuuta 2011

Joku jota sydämestäni suosittelen

Minä ennen tätä rakentamishommaa kyselin tuttavaperheiltä, että onko ketään ketä he suosittelisivat.. Oikein kukaan ei tunutnut ketään löytävän. No sitten löysin tuttavaperheen, joka suositteli timpuria. Ja vastaavaamestaria työmaallemme. Sähkäriä, putkaria, lattialämmitysfirmaa jne ei kukaan osannut suositella oikein mitään, useat sanoivat vaan, että tekihän he hommansa, mut ei mitään erityistä sanottavaa.. Minäpä suosittelen, jos joku kaipaa timpuria niin minulla on hyvä, taatusti huippuhyvä timpuri, joka on luotettava, huolellinen, tunnollinen ja kunnollinen. Jolla on huippuhyvä huumorintaju ja joka selvästi tykkää työstänsäkin. Luovuutta, taitoa ja näppäryyttä sekä tietoa ei puutu. Jos joku täällä päin kaipaa timpuria, minä annan numeron.

Toinen mies jota voin henkeen ja vereen suositella on meidän putkimies. Ihan mahtava tapaus. Kyllä on tehokkuutta ja näppäryyttä. Ottaa asiakaan huomioon ja hoitaa homman kiitettävästi. Ainaskaan vielä ei ole mitään pahaa sanottavaa näistä kummastakaan herrasta, ei putkarista eikä timpurista. Putkarin yhteystiedot löytyy tältä sivultakin. Tosin on kiireinen mies, että ajoissa kannattaa kysellä.

Nämä kaksi miestä palkkaisin vaikka heti uudelleen talolleni, jos olisi tarvetta. Tai siis palkattunahan he vieläkin ovat meillä..Mutta siis..Ehkäpä ymmärsitte. Muista en osaa vielä sanoa oikein mitään hyvää tai pahaa, katsotaan mikä lopputulos on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!