sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Käärmeitä paratiisissa..

Vapunpäivän löytö: Päätön kyy tontilla tonttikaivon kannen luona.

Täytyy sanoa, että mystistä tässä on se, että kuka vei kyyltä pään. Oliko se joku eläin tai ihminen? Ja miksi ihmeessä kyy päätyi meidän pihaamme? -Joka tapauksessa kyy nähty, kuolleena! Minulla on ollut koko ajan kyypakkaus (Ja ensiapulaukku tarvikkeineen ja särkylääkkeineen) talossa. Pitää muistutella naapurustoakin kyistä. Toivotaan ettei näitä ala enempää ilmaantumaan.

4 kommenttia:

 1. Hyij!

  Kerronpas tähän kohtaan, että meidän tontti on kylän vanhemman väen mielessä "se käärmepuupaikka". Noin satakunta vuotta sitten kun paikka oli lehmien laidunta, oli tyttöset nähneet kun kärmes synnytti puussa. Puusta "satoi" pieniä käärmeitä ja typykät oli paenneet paniikissa paikalta, että puussa on nyt vähintään belseebuupi itte. Kiva tarina eikö :-)

  VastaaPoista
 2. Hyi, hyi, hyi hyi! Mie olen ihan käärmekammoinen ja todellakin saan ihon kananlihalle käärmeistä, pelkkä ajatuskin... Hurrrrr..

  Olisin valmis maksamaan aika ison rahan siitä, että olisin varma ettei käärmeitä ikinä tulisi omaan pihaani.

  VastaaPoista
 3. Moikka!

  Samalla tavalla on meidän tontilta löytynyt kyy poikineen, mutta luotan siihen että kun aloitamme maankaivuutyöt ensi viikolla, ne viimeistään sitten hoksaavat ettei ole kiva alue asustella kun niin kovasti möyritään...

  Tsemppiä projektiin, me aloitellaan vasta.. :D

  VastaaPoista
 4. Hei tiesittekö, että tontilta löytynyt käärme kannattaa ehdottomasti polttaa, jäänteet voi karistella tontin reunoille.. Muut käärmeet lähellä ns. haistavat sen, eikä eksy polttopaikan lähelle. Toimii! T: Käärmeiden lähellä asustanut! :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!