maanantai 16. toukokuuta 2011

Kuvia laatoituksista ja ruokailupatista

 Yläkerran kylppärin laatoituksia ilman saumauasta

Yläkerran kylppäri sai viimein laatat "niskaansa", saumausjuttu puuttuu vielä. Se tulee olemaan vaalean harmaan sävyinen. Alakerran kylppärissä tulee olemaan valkoinen ja graffitin värinen sauma-aine.. Ja alakerran laatoitus alkanee keskiviikkona (?).

Ekaa kertaa näin ruokailutilamme ilman niitä sinisiä muovituksia. Pikkasenko on erinäköinen ja VALOISA! Todellakin. Ruokapöytää metsästän edelleen, tällä hetkellä mielesäs kierrätyspuusta tms rouheammasta vahatusta puuste tehty massiivinen pöytä tai sitten sellainen vitivalkoinen korkeakiiltoinen ja moderni pöytä.. Katsotaan nyt mitä löydän ja MILLÄ HINNALLA: Meillä on pöytätarjoukset olleet 1500-4800euron väliltä, siis ilman tuoleja. Tuolit tulevat maksamaan 1900-2500 euroa, koska niitä tulee niin paljon. Pöydänkin hinta on siksi noin kallis, koska meille halutaan normaalia suurempi 250-300cm pöytä.  Hyviä vinkkejä otetaan vastaan pöytäasioissa!

Sohvaa käytiin isännän kans katselemassa ja meillä on tilausta odottelemassa Vepsäläisen Furnicova-merkkinen Malibu-sohva mustalla nahkalla. Se on sellainen kulmasohva. Ja sanottakoon, että vastaavantyylisiä olen käynyt katsomassa Maskussa, Askossa, Kodin ykkösessä, Iskussa, Stemmassa ja Suomisoffassa (jota epäilen kauppana..).. Maskun sohva oli kaikkein kallein 3800 euroa. Muut vähän sen alle ja tuo Vepsäläisen sohva on miun ykkössuosikki ja hinnaltaan edullisimmasta päästä.

2 kommenttia:

  1. Käy katsomassa netissä Aada sisustus. Siellä olen nähnyt tosi hienoja (ja isoja) kierrätystiikkisiä ruokapöytiä. tuolejakin on joka lähtöön.

    VastaaPoista
  2. Tosi hieno tuo tumma kaakeliseinä!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!