sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Tulevan viikon suunnitelma

Yläkerran kylppärin laatotukset on valmiina. Pikkasen arvelluttanu koko ajan tuo valkoisen laatan saumaväri, joka on vaaleaharmaa mutta sinertää.. Toivottavasti tuo muuttuu vielä tuosta erilaisessa valossa ja kun saadaan huoneeseen oikeanlainen katto ja kalusteet..

Toivotaan, että tuo pieni ihminen meillä olisi terveenä jo huomenna. Tänään taisi olla käänne parempaan. Kolmannen entibioottikokeilun ja ties kuinka monennen särkylääkekoktailin avustuksella. Lääkärissäkin tuli käytyä menneen viikon aikana kolme kertaa pienen kanssa. Ikinä en ole noin kipeää korvatulehdusta lapsillani tavannut, vaikka kaksi isompaa onkin korvakierrelapsia..

Tulevalla viikolla olisi suunnitteella saada valituksi laminaatti. Niin joo parketti on edelleen unelma, mutta.. Mieheni, paras ystäväni, isäni, rakennuksella työskentelevät ihmiset, kaikki keille olen asiasta parketti vai laminaatti meille puhunut, ovat olleet ehdottomasti laminaatin puolella. Järki vastaan tunne -taisteluksihan tätä voisi sanoa myös, mutta aikuisten oikeasti; Nykyisen kotimme parketti lienee elävä esimerkki siitä millaista lattiaa ei pidä hankkia nelipoikaiseen perheeseen, jossa lapset saavat leikkiä myös olohuoneessa, eteisessä, keittiössä..On nimittäin naarmua ja kolhua toisen perään, kyllähän vahaaminen vähän peittää pienimpiä, mutta on paljon sellaisiakin jälkiä mitkä eivät lähde kun hiomalla, jos niinkään pois. Mutta JOS minä alan vihaamaan laminaattiamme, niin sitten aion vaatia että se vaihdetaan parkettiin. Ja piste.  Nyt minulla on "suosikki"laminaatti olemassa ja odottelen vielä vaihtoehtolaminaattinäytettä, joka minulle on luvattu maanantaiksi. Sitten katsotaan millainen laminaatti meille tulee. Hintaluokaltaan nämä ovat 21,90 ja 35,50 eli keskiluokkaisia (?) kai neliöhinnassaan.

Lattiavalinnan lisäksi tulevalla viikolla pitäisi tilailla hanoja, yläkertaan (tuleeko kosketusvapaat cubistat vai vegat, orakselta kuitenkin aiomme ottaa hanat), alakerran vessaan, keittiöön (tahdon kaarihanan) ja suihkuihin... Kodinhoitohuoneeseen on tulossa keittiökaupan mukana hana..

Mies lähtee ulkomaille työreissuun, joten en aseta älyttömiä tavoitteita tulevaan viikkoon, tekemistä kuitenkin tuntuu koko ajan ilmaantuvan ilmankin. Niin joo ruokapöytäasia pitäisi myös hoitaan kuntoon. Että onhan tuossakin jo kaikenlaista.

Kaverit ovat kyselleet tuparilahjatoiveita, pitäisikös niitä listailla jotenkin? Muutamia pikkujuttuja on tullut vastaan tässä... Pääasiallinen toive on; Ei turhaa krääsää vaan täsmäosumia mieluummin. Kaikkea "turhaa" meillä jo on ihan ennestäänkin. Ja Katja on ainoa joka saa tuoda puutarhatontun. Joskaan puutarhaa meillä ei vielä tänä kesänä näyttäisi olevan tulossa.

1 kommentti:

  1. Pikaista paranemista pikkuiselle ja voimia sulle tulevaan viikkoon!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!