torstai 19. toukokuuta 2011

Puuh.. Meinaa mennä viikko harakoille..

Perheen pienimmäinen on edelleen todella kipeä, eikä oikein ole selkoa mikä pienellä on.. =( Antibioottia ollaan syöty, kuumetta ei nyt ole enää (oli korkeitakin asteita useamman päivän) mutta se helvetillinen huuto, mikä pienestä miehestä lähtee.. Nimittäin herra huusi tänäkin iltana klo 18-21 suoraa huutoa pitkin lattioita, turhaan yritän edes syliin häntä ottaa koska hän rimpuilee ja heittäytyy sitten taas lattialle satuttaen itsensä. Otsa onkin jo aikamoinen pakanamaan kartta. Noh, yöt huudetaan myös, ja aamut. Välillä on ehkä noin puolentunnin huutamaton aika ja silloin hän yleensä nukkuu. Autossakin on pieniä hetkiä ollut hiljaa, ilman että nukkuu.. Meinaa käydä voimille, tätä on nyt ollut jo reilun viikon ajan. Huomenna vien pojan taas lääkärille.

Jotenka allekirjoittaneen talolla viettämä aika on jäänyt aika vähäiseksi, sen että juuri ja juuri olen saanut rautakauppa-toimitukset vietyä työmiehille ja tietyt pakolliset asiat hoidettua. Mutta silti; Lista tekemättömistä, hankkimattomista, valitsemattomista jne asioista vaan kasvaa. Samaa tahtia kasvaa meikäläisen aivolohkoissa stressipatti.  Tässä vaiheessa rakentamista pienetkin viivästykset voivat aiheuttaa isomman viivästyksen työmaalla.. Toivotaan nyt, että poika saataisiin taas pian kuntoon, eikä kyse olisi mistään vakavemmasta. Rakas ja tärkein maailmassa kuitenkin on tämä lapsi.

Yläkerran kylppäri on laatoitettu, alakerrassa ilmeisesti alkaa laatoitus piakkoin (huomennako?). Keittiökaupat on tehty ja tilattu, ne on sovittu niin että voi tulla heti kun mahdollista, eli voi tulla vaikkapa jo kolmen viikon päästä.. Viimeistään juhannusviikolla on tulossa. Vastaavaa mestariamme näin tänään ekaa kertaa koko aikana vilaukselta meidän talolla (aina eri aikaan käynyt kun mie oon) ja juteltiin muuttotarkastusajankohdasta ja siitä, kun heinäkuussa mikään ei toimi rakennusalalla..Porras asiaa sain hoidettua taas eteenpäin puhelimessa ja lähettelemällä mittoja.

Tällä viikolla vielä hoidettava: Tapettitilaukset loppuun, laattatilaukset loppuun, kivitasoasia loppuun, maaliväriasiat koska pohjamaali on sävytettävä.. Mitähän vielä.. Se ruokapöytähomma. Sitä meinasin miettiä ensi viikolla ja saunaa. Lasi-juttujen tilaaminen on myös jätettävä ensi viikkoon.

Ja sitten jymyuutinen: Me tehtiin eilen illalla puolen yön jälkeen miehen kanssa suuri muutos keittiöasiassa, eli vaihdettiin vielä keittiökaapit erilaisiksi mitä ollaan suunniteltu. Ja en kerrokaan enempää, vaan jätän tämän asian yllätykseksi. Saatte sitten joskus nähdä mitä sieltä tulee.. ;)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä vastoinkäymisiin! Kyllä se vielä parempaan päin kääntyy :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti. Loppusuorallahan tässä mennään onneksi.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!