keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Kuvakollaasi päivästä

Yläkerran lattialämmitys on nyt asennettu, loppuviikon aikana leikellään "soirot" noiden väliin kipsilevystä ja tehdään "valu" siihen päälle. Ehkä ensi viikolla meijän rakennusäijä pääsee levyttämään lattiat (jos ei sitten itse sitä ehditä tekemään).

 Shampoohyllyt koverrettiin harkkoihin alakerran kylppärissä. Näihin hetki mietittiin valojakin, mutta ei ehkä sittenkään niitä haluta. Saunaosastolle on niin paljon valojuttuja jo tulossa muutenkin..

 Mälliä. Tätä on meillä seinät täys. Pintaäijät kutsuvat tätä mälliksi.

 Saunan lasioven paikka ja lasiseinien paikat näkyvät tästä. Tosi hankala kuvata kun on kylppärinkii ikkunat peitetty umpeen niin ihan tosi pimeä sopukka..
Talomme valkoiset laatat ovat tässä. Vielä maanantaina on tulossa Laattapisteen seinälaattoja, lattialaatat jätin vielä hankkimatta, ne yritän hankkia huomenna-loppuviikon aikana.

Lisäksi meillä kävi AKTIVALTA aikuisopiskelijaryhmä katselemassa työntouhua, sähkömies laittelemassa sähköjuttuja kodariin ja kylppäriin, tosiaan lattialämmitysmiesryhmä teki lattialämmitysputkitukset yläkertaan ja mie kävin keittiösuunnittelijalla vääntämässä keittiöasiaa vielä..Eikä ihan valmista tullut vieläkään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!