tiistai 24. toukokuuta 2011

Miehet touhuaa

Meillä on tänään aloitettu alakerran kylppärin laatoitusta, yläkerran laatoitusurakka ja saumaukset ovat tosiaan valmiit (ja silikonit nurkissa). Tuo kylppäri ei ole mikään yksinkertaisimmista päästä laatoitettava, koska siellä on kulmaa ja vinkkeliä jos jonkunmoista.. Meillä muuten päätettiin laatoittaa vielä kodinhoitohuoneestakin yksi seinä kokonaan, tekninen tila ja tosiaan alakerran vessa on vielä täysin koskematta.. Pientä 45m2 urakkaa pukkaa myös alakerran lattioiden laatoituksessa. Ompahan laattapojalle hommia. Minulta voi muuten kysyä, mikäli joku kaipaa tällä seudulla laatoittajaa. On tarkka poika ja hintakin on kohtuullinen, eikä ole pimeää työtä vaan ihan verollista. =)

Yläkerrassa on myös pojat pohjamaalanneet makkareita ja haju on sen mukainen! Melkein sain migreenin tuliaisiksi kotiin sieltä.. Tuuletuksista huolimatta.  Ja yläkerran parvekkeella on meijän timpuri tänään näperrellyt ja sinne hankittiin huovat sun muut tykötarpeet tänään.

Nyt odotellaan kattopaneeleita ja listoja talotehtaalta, niiden pitäisi tällä viikolla tulla.. Päästään sitten yläkertaa viimeistelemään..Maalaushommat näyttävät olevan joutuisia, niin voipi olla että jo ens viikolla on lopullisia pintoja makkareissa.. (Tai ainaskin sitä seuraavalla)

Laattapisteen loput laatat pitäisi tulla huomenna iltapäivällä Kiitolinjan kyydissä..

Uunimies on tulossa maanantaina saumaamaan laatat uunista ja asentamaan luukut siihen, horminkin pitäisi tulla tällä viikolla. Jos ei ala kuulua niin pitänee alkaa soitella perään.

Mie tein tänään pölkkypätkiin eli kattopalkkipätkiin kokeiluja erivärisistä puuvahoista ja vielä mietin, että mitä mie haluisin niiille palkeille tehtävän..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!