perjantai 27. toukokuuta 2011

Jäljellä 48/48 1kpl ja 18kpl ulkoverhouslautoja,,,

Eli tavara loppuu kesken (runkotolpat ja ulkoverhouslauta) , lisäksi epäily että räystäänaluslautaakin on liian niukasti. Ja tasan, ei olla käytetty ylimääräisenä mihinkään... Joen nyt ootellaan lisää noita nyt ainaskin. Mites muilla Kannustalon rakentajilla on puutavaraa ollut? Talopakettia ostaessa kun kuultiin niin kovin, miten tavaraa on aina reilusti ja riittävästi.... Lisäksi sain kuulla, että olisi helmikuussa pitäny aukoa muoveista ja nipuista kaikki tavara, mitata ja laskea riittävyys, siis silloin kun talopaketti ja tavarat saapuivat. Mutta kukapa järki-ihminen oikeesti noin tekee? Meillä vain päällisin puolin tarkasteltiin että ihan kaikkea olisi noin suurin piirtein. Ei mittailtu tai laskettu määriä tarkemmin..Onko muut laskeskelleet?

2 kommenttia:

  1. Ei olla mekään laskettu. Meillä loppui heti alkuun tuulensuojalevy kesken, sitä saatiin nopsasti lisää. Nyt näyttää siltä, että myös rimalomalaudat saattaa loppuu kesken.

    VastaaPoista
  2. Meillä on juuri valmistunut Kannustalon Vihervaara, josta jäi kaikkea puutavaraa ja kattotiiliä vielä ainakin leikkimökin verran yli. Vain terassien portaiden kyllästettyä pintalautaa puuttui ja muutama reunatiili katosta. Kattopaneelia, kaiteiden tolppia ja ikkunoiden koristelistaa oli hyvin tarkka määrä. Jalka, ikkuna- ja kulmalistaa on vielä vaikka kuinka paljon, vaikka talo on sisältä täysin valmis.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!