lauantai 28. toukokuuta 2011

Kattopaneeleja sisälle roudattu vaan

Tämän viikonlopun touhuja on ollut, että isäntä on vienyt kaatikselle taas kuorman rakennusjätteitä minipienellä peräkärryllä, vähän siivoilua ja järjestelyä talolla ja nuo kattopaneelit on roudailtu sisälle.

Minä selailen sisustuslehtiä ja yritän hahmottaa värimaailman asioita ja saada ideoita. Aina hauskoja tilanteita ne, jos huomaa jossain olevan jotain samaa tapettia tai laattaa, minkä itsekin on valinnut juuri äskettäin. Jonkunmoisen sisustuskartan olen talosta väsännytkin. Ruokapöytä ja tuolit ovat edelleen hakusessa, ideioita muhii muttei mitään varmuutta.

Maanantaina tulee uunimies vielä saumaamaan laatat uunista ja asentelemaan luukkuja. Horminkin pitäisi alkuviikosta kai tulla. Minä niiiiiin odotan sitä päivää kun saan omaa uunia lämmitellä saati kun saan siellä ruokaa laittaa!Uunissa tehdyt ruoat ovat niiin oma lukunsa ja mikäs sen parempaa kun, että saa sinne jättää hirvipaistin rauhassa muhimaan tai herneet yön yli porisemaan.. Niin ja puuttuvat laatat alakerran kylppäriin sekä puutavaraa mitä meiltä vielä talosta puuttuupi. Tiistaina tulee lasiliike mittaamaan lasien paikkoja myöskin. Ja huomenna eli sunnuntaina lienee K-Rauta auki ja mie menen tilaamaan meijän lattiamatskut sieltä sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!