sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Ei olla jaksettu kovin hyvin..

Nyt onkin viikonloppu mennyt harakoille. Allekirjoittaneella on selkä ollut nyt jo muutamia päiviä ihan finaalissa, kolme perheenjäsentä on kamalassa flunssassa/kuumeessa ja pienimmäisellä mitä ilmeisemmin on korvatulehdus. Yöt on mennyt todella hurjaa huutoa kuunnellessa (mennään korvalääkäriin maanantaina) ja oikein kukaan ei ole pystynyt kunnolla nukkumaan. Pakollista yläkerran lattiahommaa on mies yrittänyt käydä pieniä aikoja tekemässä ja mie olen metsästellyt tapettikirjoja ihmeteltäväksi. Lisäksi käytiin yhdessä kaupassa katselemassa lattiavaihtoehtoja. Siinäpä se on viikonloppu mennytkin. Koomaillen. Harmittaa aika paljon kun ei ole saanut tehtyä eikä pystynyt, mitä on suunnitellut.. =(

Niin ja: ÄLKÄÄ IKINÄ KOSKAAN MILLOINKAAN SÄÄSTÄKÖ YLÄKERRAN KIPSIVALUISSA (vesikiertoinen lattialämmitys jos tulee) vaan ottakaa semmonen. Huomioikaa budjetissa ja pitäkää ehdottomana sitä. On nimittäin v-mäistä hommaa tuo kipsilevysoirojen askartelu, ruuvaaminen ja sit vielä kuitenkin melko kalliit aineet sinne väleihin ja päälle täytyy laittaa ennen kun tulee se lattialevy (paksu kipsilevy).. Niin en jaksa uskoa, että tuossa NIIN PALJON säästää, että kannattaa tuolla tavalla toteuttaa. Työn määrä on ihan mielettömän suuri.

Toivottavasti tuleva viikko olisi parempi.

Maanantaina pitäisi viimein tulla kattopeltien yms asentajat paikalle. Kaukolämpö kytketään myös tulevalla viikolla, toivottavasti valtava oja siitä pihan läpi täytetään myös. (laitanpa kuvaa myöhemmin). Laattapoika alkaa laattoja latoa seinille maanantaina ja yläkerrassa alkaapi ruiskutushommat pintapojilla. Yritän itse saada ensiviikon aikana selkoa mitä maalisävyjä ja tapetteja minnekin tulee. Ja lasiseinän ja lasiliukuoven meinasin tilailla tulevalla viikolla Lauritsalan Lasi Nikusta. Niin ja räätärin puuverstaalla pitäisi käydä saunatarpeita ihmettelemässä.. Olikohan vielä jotain mitä unohdin mainita?! Ehkäpä ne selviävät tulevan viikon aikana.

Ainiin, tuttavaperhe myy meille Askon Princess-sohvasängyn, sellainen taisi tulla hankittua tänään uuteen kotiin vierassängyksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!