perjantai 6. toukokuuta 2011

Mä ooon niiiin poikki..

Nimittäin maalaamisesta. Eilen tuli maalailtua ja tänään sitten jatkettua. Onneksi saatiin vähän apuvoimia talolle ja kotiin viikonlopuksi. Eli isovanhemmat tulivat, lastenhoitoapulaisiksi ja rakennusapuun. Lisäksi minä sain kaverin maalaushommiin, helpottaa kummasti. Meinasin saada talosta kaikki paikat mitä mahdollista ilman nosturia ja autokatoksen kokonaan maalatuksi viikonlopun aikana ja vieläpä kahteen kertaan. Kova tavoite. Toivottavasti miun välilevynpullistuma ei ala oikkuilemaan, sellaista kun on ollut ilmassa (buranaa ja panadolia syön kuin karamelleja).

Mies laittelee isänsä kanssa yläkertaan lattialämmitysputkien väleihin kipsilevysoiroja, ensiviikolla olisi ajatus tehdä sinne "valut" sitten. Nuo soirot siis vähentävät valuun käytettävän mömmön määrää = halvempaa toteuttaa. Viikonlopun aikana olisi ajatusta vähän siitäkin, että nostettaisiin yläkertaan kipsilevyt jotka ovat tulossa sitten valujen ja putkien päälle (ja näiden päälle siis sitten laminaatti/parketti).

Aamupäivällä mies sai timpurimme kanssa tehtyä loppuun ulkorakennuksen katon. Ja maanantaina tulee sit talon katon tekijät ja laatoittaja hommiin meille.

Melko työntäyteinen viikonloppu siis meneillään.

Ainiin, tokalla kerralla tänään kun hain tavaraa talolle, oli jo kiire ehtiä Starkkiin ennen sulkemisajankohtaa. Niinpä menin valkoisessa tai entisessä valkoisessa haalarissa sinne ostoksille. Sielläpä alkoikin toinen asiakas tivaamaan minulta "ammattilaiselta" maalausvinkkejä pohjamaaliasiaansa.. No enhän mie tiedä mistään mitään ja yritin selittää ja eikun vaan sain kahta kamalemman ryöpyn ja selittelin vaan, että kun emmie oo maalari vaan ihan omakotitalorakentaja ja että omaani vaan maalaan.. Meni aika kauan, ennen kun meni herralla jakeluun.. Myyjäkin alkoi naureskelemaan. =) Katu-uskottavuuteni maalaajana on selvästi hyvä.

Kuvia ehkä myöhemmin tai huomenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!