sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Kulmalautojen maalausta, kaukolämpöoja, yk lattian levytystä, vedeneristyksiä ja laatoitusasioita..


Koko ajan käy kova kuhina. Laskin tänään, että parhaimmillaan talolla oli miehiä 12. Huh mikä määrä. Kyllä siinä on homma pysytellä poissa toistensa jaloista. Onneksi ihan noin montaa ei normaalisti ole ja koko ajan. Laattapisteen laatat saapuivat sitten viimein tänään Kiitolinjan kyydillä, eilenkös se oli vai toissapäivänä tuo oja kaivettiin kaukolämpöputkia varten talon ja ulkorakennuksen väliin (noin 60vm syvä vain), yläkerran valuhommat plus levytys on kovasti käynnissä, ajatuksena on että ne ovat valmiina kaikki maanantaiksi, niin pääsevät taas opiskelijat jatkamaan yläkerran tasoite-pohjamaalaushommiaan.

Laatoittajan kanssa ihmeteltiin tänään laattoja, niissä on vähän omia "jujuja", koska luonnonkiveä on tulossa pariin kohtaan alakerran kylppärissä koristeeksi (ovat epämääräisiä muotoja..Ja sellaisissa hankalissa paikoissa), lisäksi kylppärin laattojen värit ovat niin erilaiset (plus noi luonnonkivet), että ihan ihmeteltiin että mitäköhän saumausaineen värejä me sinne otetaan..Katsotaan mitä syntyy, päädyimme laittamaan tummanharmaaseen tummaa, valkeaan vaaleanharmaata, jonka pitäisi sopia myös kivien kanssa yhteen.. Jos sellaista on olemassakaan. Lisäksi laskettiin, että ainakin 25 metriä menee "kulmalistaa" tuonne kylppäriin, siellä kun on muotoja aika paljon (ikkunalauta, shampoopoksi, saunan lasi-seinämän alaosat jne.).
Laatat kyllä näyttävät edelleenkin minulle mieleisiltä ja toisiinsa sointuvilta koko talossa. Toivotaan, että niistä tulee oikein hyvät.

Kaverini on meillä kulmalautojenmaalauksessa apuna. Minulla ei kestä vieläkään oikein ranteet eikä selkäkään tuota hommaa, olen pieniä aikoja yrittänyt aina välillä käydä auttelemassa häntä. Ihan hyvä kyllä, että sain hänet auttamaan. Talon seinien maalausurakka kyllä oli aika rankka äkkinäiselle tekijälle yksin tehdä. =)

Huonekaluliikkeissä kävin myös tänään päivällä, sekä saunacenterissä kysymässä kiukaalle hintaa.. Mitään uutta ei niillä rintamoilla, itseasiassa todella puuduttavaa sellainen huonekaluliikkeiden kiertäminen ja kysely.. Ikinä en ole näin kokenut, nyt tuntuu, että olisi tässä nyt vähän jotain muutakin tekemistä.. Ruokapöytää, tuoleja ja sitä sohvaa + rahia metsästän edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua, kiitos!